Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира трудната победа

...
Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира трудната победа
Коментари Харесай

Анчелоти успокои феновете за Винисиус

Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, разяснява сложната победа на неговия отбор с 1:0 в гостуването на Селта Виго в петък вечер. В воин за „ Лос бланкос “, които записаха трета поредна победа от началото на сезона, се трансформира още веднъж Джуд Белингам.

Лошата вест обаче бе обвързвана с Винисиус Жуниор, който беше сменен наложително още преди почивката. Според Анчелоти, контузията на бразилския национал не е сериозна, само че въпреки всичко той няма да играе против Хетафе в идващия кръг и ще се завърне след паузата за национални тимове.

„ Белингам е добре. Той продължава да вкарва голове и да способства за тима. Винисиус почувства дискомфорт, само че след няколко часа ще знаем по-точно какво е положението му. Става въпрос за мускулно разтежение. Вини искаше да остане на терена, тъй че надали е нещо съществено. Мисля, че той ще пропусне дуела с Хетафе и ще се завърне след паузата за националните тимове “, разяснява Анчелоти.
 
„ Селта се защитаваше чудесно и не ни оставяше свободни пространства. Имахме проблеми в офанзива. При дузпата споделих на Валверде, че Модрич би трябвало да стреля. Не знам какво стана и за какво зад топката застана Родриго. Ядосан съм. Може би беше неразбирателство. Нямаше по какъв начин да викам от тъчлинията кой да извърши дузпата “, изясни италианският експерт.

„ Кепа се оправи, както и целият тим. Спечелихме трите точки със себераздаване, а не с класа. Имаше много дефекти в играта ни, само че не спряхме да търсим успеха. Няма да привличаме други нападатели. Статистиката демонстрира, че сме отбелязали 6 гола без Бензема. Разполагаме с задоволително запаси ”, акцентира треньорът на Реал.

„ Голът на Селта беше анулиран заслужено. Видях, че техен футболист задържа Кепа за фланелката “, сподели още Анчелоти.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР