Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди финала за

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди финала за
Коментари Харесай

Анчелоти: Има шанс Бензема и Милитао да играят утре

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва преди финала за Световното клубно състезание против Ал-Хилал на следващия ден.

За мача с Ал-Хилал

" Нямаме самообладание да играем финала на следващия ден. Трябва да се насладим на играта. Гладни сме за победа. Ал-Хилал е добър тим, те имат доста надарени и опитни играчи. Ние ги почитаме доста ", сподели италианският ментор.

" Утрешният мач е доста значим за нас. Световното клубно състезание е специфичен шампионат, тъй като рядко имаш късмет да играеш в него “, сподели още Анчелоти.

За травмите и положението на отбора

" Милитао и Бензема имат шансове да играят.Зависи от тренировките, които ще създадем през днешния ден. Халфовата линия? Радвахме се на Дани Себайос, само че в този момент другите халфове се възвърнаха доста добре. Модрич се усеща доста по-добре, а Чуамени към този момент не е контузен ", сподели Анчелоти.

" Модрич и Валверде се усещат по-добре в този момент. Трябваше да се възстановят след Световното състезание ".

За неуверените мачове на Реал

" Бяхме доста тъжни след мачовете с Барселона и Майорка, само че не се предаваме. Имаме по-добър състав този сезон и мисля, че ще създадем положителни неща.

Нашият сезон беше добър до Световното състезание. След това имахме някои компликации през януари, само че знаехме, че ще има такива. Сега се подобряваме ", сподели италианският експерт.

За спекулациите по отношение на Бразилия

" Да поема националния тим на Бразилия? Не знам нищо за това. Договорът ми с Реал Мадрид е до 2024 година “, сбит бе Анчелоти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР