Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори пред медиите преди

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Aнчелоти за обидите към Винисиус: Той е жертва на нещо, което не разбирам

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва пред медиите преди мача от Световното клубно състезание с египетския Ал-Ахли на следващия ден.

" Има прекалено много напрежение към тима. Очакванията са огромни. Поражението в Майорка е неприятно, само че аз не се тормозя, тъй като виждам, че тимът върви във възходяща линия в игрово отношение. Ние сме в положително физическо положение, само че има травми, тъй като календарът е ужасяващ. Имаме доверие в тима, че ще се оправим добре този сезон ", стартира Анчелоти.

“Световното клубно състезание е доста значим шампионат. Това значи, че сме се справили доста добре през предишния сезон. Турнирът в Мароко наподобява добре проведен. Съоръженията са положителни, тревата е добра, времето е хубаво. Ще останем тук една седмица и се надявам да се върнем с купата ”, сподели италианецът.

“Ал-Ахли имат страхотна история. Те са проведен и първокласен тим. Мачът ще бъде равносилен. С тази история е обикновено те да имат доста почитатели на своя страна. Ще бъде хубаво представление на цялостен стадион ”, продължи Анчелоти.

Италианският ментор разяснява и следващите расистки обиди по адрес на Винисиус Жуниор на мача с Майорка (0:1): “Тук наподобява, че казусът е във Винисиус, а това не е по този начин. Това е проблем в испанския футбол и ние би трябвало да го решим. Винисиус е жертва на нещо, което аз не разбирам. ”

" Куртоа, Милитао и Бензема са в листата, тъй като считаме, че могат да се възстановят до събота.Предпочетохме да останат в Мадрид, в случай че са добре, ще се причислят към нас в четвъртък ", сподели още Анчелоти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР