Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори пред медиите преди

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Анчелоти: Без повече нови на Бернабеу

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва пред медиите преди началото на предсезонното турне на отбора в Съединени американски щати. "Белия балет " ще вземе присъединяване в приятелския шампионат "Сокър Чемпиънс Тур " и ще се изправи против Барселона, Америка и Ювентус. Татко Карло показа упованията си за тези мачове, като приказва и за селекцията, споделяйки, че е удовлетворен от привлечените досега футболисти и не желае повече нови за това лято.

"Никога до момента не съм бил в Лас Вегас и всички приказват за това. Ще се веселя да го прегледам, въпреки че няма да имам доста време да му се насладя изцяло. Лос Анджелис и Сан Франциско също са красиви градове. Ще се надигнем против тимове с разнообразни характерности, което е добре за нашата подготовка. Ще играем с Барселона, които познаваме добре, а по-късно и с Ювентус с новите му играчи като Погба и Ди Мария. Това ще ни помогне да се подготвим добре за първия ни формален мач с Айнтрахт Франкфурт. Мачовете с Барселона в никакъв случай не са другарски. Хубаво е, че ще играем с тях преди началото на сезона. Всеки ще желае да завоюва този мач и съм уверен, че ще стане шоу, както нормално се случва в мачовете сред Барса и Реал ", съобщи Анчелоти.

"Чуамени и Рюдигер ще ни донесат доста класа. Рюдигер е централен бранител, който може да играе на няколко позиции, до момента в който същото се отнася за Чуамени, само че в халфовата линия. Той е млад, само че към този момент е част от националния тим на Франция. Конкуренцията в тима е значима, с цел да имаме триумфи. Двамата едвам неотдавна се причислиха към нас и ще имат потребност от време за акомодация, само че то надали ще е прекомерно дълго, имайки поради какъв брой класни футболисти са. Мога да ви уверя, че няма да привличаме повече нови играчи. Добре сме и с сегашния състав ", добави италианецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР