Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е притеснен от възможността

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е притеснен от възможността
Коментари Харесай

Анчелоти притеснен, че Перес може да промени плана и да не вземе заместник на Бензема

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е обезпокоен от опцията президента на клуба Флорентино Перес да се откаже от проектите за съществено укрепване на офанзивата на отбора, оповестява испанският “Релево ”. Преди към седмица виновните фактори в “лос бланкос ” организираха среща за обмисляне на лятната селекция, на която италианският ментор е поискал съществено укрепване в предни позиции, изключително след напускането на Бензема.
 Хари Кейн е съобщил на съотборниците си, че отива в Реал Мадрид Хари Кейн е съобщил на съотборниците си, че отива в Реал Мадрид
Основна причина за тази възможна смяна в проекта е споменавано еднолично решение на Перес, който е решил да пренасочи всичките си старания към привличането на Килиан Мбапе през идващото лято. Интересна детайлност е, че договорът на самия Мбапе изтича след година и той най-вероятно ще дойде в испанската столица като свободен сътрудник.

До този миг испанската преса смяташе, че любимци в това отношение са Хари Кейн от Тотнъм и Кай Хаверц от Челси, като даже имаше отзиви, че е допустимо да бъдат привлечени и двамата. Евентуален трансфер на Кейн обаче няма да излезе по никакъв начин на ниска цена, защото Даниел Леви продължава да упорства, че желае да задържи британския капитан до края на контракта му следващата година и не би бил податлив да го пусне за под 100 милиона евро.
 Белингам направи нови стъпки за прехвърлянето си в Реал Мадрид Белингам направи нови стъпки за прехвърлянето си в Реал Мадрид
В същото време авторитетният италиански публицист Фабрицио Романо осведоми, че от Реал Мадрид нямат желание да заплащат споменаваната в последните дни сума от 60 милиона евро плюс бонуси. Германецът е харесван доста от Анчелоти, който го желае на “Сантиаго Бернабеу ”, само че управлението няма да даде единодушието си сходна договорка.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР