Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше категоричен, че не

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше категоричен, че не
Коментари Харесай

Анчелоти: Няма дузпа срещу нас, те са си я измислили

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше безапелационен, че не е трябвало да бъде отсъдена дузпа за Жирона за игра с ръка на Марко Асенсио, от която каталунците вкараха своя гол за равенството 1:1 сред двата отбора. Опитният експерт обаче беше податлив да се съгласи, че реферът вярно е отменил победното попадение на Родриго за нарушаване против вратаря.
 Треньорът на Жирона: Това на Родриго трябваше да бъде гол Треньорът на Жирона: Това на Родриго трябваше да бъде гол
„ Няма дузпа и той не допира топката с ръка. Говорих си с Асенсио и в действителност позицията му е странна, само че не допира топката с лявата си ръка. Ако това беше станало, по този начин или другояче лявата му ръка беше прилепена към тялото. Не знам, те са си я измислили. Какво да върша?! Не мога да кажа нищо повече. Отменения ни гол? Вратарят допира топката, само че щом и Родриго я допира, това е фал. Пауло Гасанига доближава топката към себе си и тъкмо тогава Родриго я допира. Няма да разисквам това, за разлика от обстановката с дузпата “, разяснява Анчелоти след мача.

Съдийският анализатор на Cadena SER Итуралде Гонсалес обаче съобщи, че съгласно него дузпата е вярно отсъдена, защото ръката на Асенсио била повдигната над рамото и освен това състояние нямало значение дали е имало рикошет в гърдите на играча, или не. Той също по този начин поддържа и решението на Мелеро Лопес да анулира попадението на Родриго.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР