Наставникът на РБ Лайпциг Марко Розе е категоричен, че срещу

...
Наставникът на РБ Лайпциг Марко Розе е категоричен, че срещу
Коментари Харесай

Розе: Ман Сити разполагат не само с Холанд, но и с още много играчи, за които да внимаваме

Наставникът на Република България Лайпциг Марко Розе е безапелационен, че против Манчестър Сити неговият тим ще би трябвало да внимава освен за голмайстора Ерлинг Холанд, само че и за редицата други звезди на британския първенец. Двата отбора се изправят един против различен във вторник на „ Етихад “ в мач реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига, като първият дуел приключи наедно 1:1.

„ Играхме против Манчестър Сити преди три седмици, тъй че знаем против какво де изправяме. В последна сметка би трябвало да намериш подобаващия баланс против топ тим като тях. Утре се нуждаем от религия, убеденост и най-хубавата ни игра през сезона. Всеки знае за качествата на Холанд. Успяхме да се защитим от него в първия мач, само че в никакъв случай не можеш да го задържиш напълно спокоен. Те разполагат освен с Ерлинг, а с още много играчи от международна класа, за които ще би трябвало да внимаваме. Дани Олмо през вчерашния ден организира възстановителна подготовка, като евентуално ще бъде алтернатива за на следващия ден и ще може да изиграе 20 минути. Ние обаче си приказваме за 1/8-финал на Шампионската лига, а той към този момент не е изцяло подготвен. Все отново ще може да ни помогне на следващия ден “, разяснява Розе на конференцията си преди мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР