Наставникът на разкри, че възстановеният от коронавирус защитник ще започне

...
Наставникът на разкри, че възстановеният от коронавирус защитник ще започне
Коментари Харесай

Конте: Бастони ще остане на пейката, но Алексис може да стартира

Наставникът на разкри, че възобновеният от ковид бранител ще стартира утрешния мач против като запаса. Нападателят пък може да бъде титуляр в дуела от Шампионската лига, откакто е превъзмогнал мускулната си отмалялост.

“Вчера Бастони тренира и ще го направи и през днешния ден. Той ще започва на пейката, защото идва от интервал на възобновяване и ще му отнеме време да си възвърне формата. Един ден не е задоволителен. Ще преценим и за останалите. беше изтощен, ще забележим и дали е подготвен физически. Не желаеме да рискуваме с нищо. Бяхме деликатни с метода, по който подходихме с Алексис. В мача с бяхме малко обезпокоени, само че всичко мина добре. Сега той е добре и даже може да стартира като титуляр.
| LIVE

Antonio and Samir in the pre-match press conference ahead of matchday 1 in the Champions League ( subs)
— Inter (@Inter_en) Играем с атакуващ халф, тъй като считам, че това покачва равнището на целия състав. В края на предишния сезон също използвахме тази групировка, като изпробвахме повече играчи в тази роля. Разполагаме с,,, и Стефано Сенси. Беше значимо да придобием опит с финала в Лига Европа предишния сезон. Станахме по-зрели, а Артуро ни донесе опит. -добре готови сме. Не знам дали в Испания ни смятат за любимци в групата. Все отново си приказваме за техния първенец -. Състав, в който има играчи за 100 млн. евро. Да чуя това ме кара да се усмихна. Усещам, че се приближавам до интернационално самопризнание. През последните няколко години, сред осминафиналите, четвъртфиналите, полуфиналите и финалите, го чувствам. Това не е проблем за мен. Мога да съм удовлетворен, имам хубав изминат път, който ме прави горд”, съобщи Конте на конференцията си преди мача. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Интер 22:00предстои  Борусия (Мьонхенгладбах)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР