Наставникът на разкри, че халфът ще получи капитанската лента на

...
Наставникът на разкри, че халфът ще получи капитанската лента на
Коментари Харесай

Фонсека посочи кой ще носи капитанската лента на Рома срещу Ювентус

Наставникът на разкри, че халфът ще получи капитанската лента на отбора за утрешното дерби с. Както е известно, досегашният капитан на " вълците " беше лишен от тази чест след спора си с треньора.

" Не мога да кажа освен това за Джеко от това, което съобщи спортният шеф Тиаго Пинто. Той тренира добре, само че на следващия ден Кристанте ще бъде капитан. Това, което прави тима по-силен, са успехите и работата в тренировките. Сравнение с Ювентус? Не обичам да върша такива съпоставения. Става въпрос за два разнообразни тима. Те са доста мощни и разполагат с превъзходен треньор. Променени са спрямо началото на сезона. Те са по-динамични и по-уверени, като разполагат с огромни характерности. Ние обаче сме в добър интервал и имаме самочувствие.

? Знам на какво е кадърен, той има качества и играе добре. Да, може и да играем с трима в средата на терена. ще бъде в групата, само че ще пази. няма да бъде разполагаем за мача. направи положителни дуели при започване на сезона, само че по-късно се контузи. Той е значим състезател за отбора, доста го одобрявам. Гонсало Вийяр има характерностите да играе по-дълбоко наоколо до нашите бранители, само че в същото време може да играе и в по-предни позиции. Той е кадърен да извършва и двете функции. След равенството ни при започване на акцията, Ювентус имаха повече време за работа и в този момент са по-добри на терена. Сега са по-добри спрямо прединшия ни дуел. Ще желая от моя тим това, което постоянно желая - упоритост ", съобщи Фонсека на своята конференция.
Серия А 21 кръг, събота 6 февруари  Ювентус 19:00предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР