Наставникът на ПСВ Айндховен Марк ван Бомел е един от

...
Наставникът на ПСВ Айндховен Марк ван Бомел е един от
Коментари Харесай

Пореден бивш играч в радара на Милан за заместник на Гатузо

Наставникът на ПСВ Айндховен Марк ван Бомел е един от главните претенденти, които могат да наследят съвсем несъмнено напускащия Дженаро Гатузо след края на сезона в Милан, предават медиите в Италия.

Именно името на холандецът е последното, което се разисква, а шефовете на „ росонерите” са останали впечатлени от работата на някогашния футболист на отбора в Милан. Той направи 50 срещи за клуба сред 2011-а и 2012-а, като спомогна на тима да завоюва последната купа в Италия.

Той се намира през първия си сезон в ПСВ, като 42-годишният експерт и тимът му са втори във краткотрайното класиране, само че с равни точки с водача Аякс. Разликата идва от попадения, с които отборът от Айндховен е втори.

Бившият халф на Холандия се пробва да интегрира голям брой млади гении в ПСВ, като от Милан мощно се интересуват от Стивън Бергвайн. La Repubblica продължава, че в случай че Ван Бомел застане отпред, то той ще е следващият ментор на Милан, който е бил досегашен състезател в отбора – Кларънс Зеедорф, Филипо Индзаги и Рино Гатузо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР