Наставникът на ПСВ Айндховен Марк ван Бомел даде разрешение на

...
Наставникът на ПСВ Айндховен Марк ван Бомел даде разрешение на
Коментари Харесай

Треньорът на ПСВ пуска играчите да се бият за фланелката на Меси

Наставникът на ПСВ Айндховен Марк ван Бомел даде позволение на своите играчи да се сборят за фланелката на Лионел Меси след края на идния мач с Барселона от Шампионската лига. Холандецът обаче има едно изискване.

“Ако на следващия ден реализираме добър резултат, дано да се сбият за тениската на Лео. Не ме интересува толкова”, разяснява някогашният състезател на каталунците.

За него аржентинецът си остава №1 в света.

“Трябва да сме извънредно съсредоточени и да се отнесем професионално, тъй като домакините разполагат с доста оръжия и даже няма потребност да доближават оптимална форма, с цел да ни победят”, продължи Ван Бомел.

Наставникът не желае да се отхвърля от атрактивния атакуващ жанр на ПСВ. “Във всеки мач играем по еднакъв метод, това е нашият План “А”. Факт е, че от време на време можем да сменим на План “Б” с вярата да реализираме някакъв резултат, само че доста по-добре е да се опитваме да усъвършенстваме План “А”, с цел да печелим повече мачове”, приключи холандецът.

Срещата е във вторник от 19:55 часа на “Камп Ноу”. Шампионска Лига 1 кръг, вторник 18 септември  Барселона 19:55предстои  ПСВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР