Наставникът на поздрави момчетата си след победата с 2:1 над

...
Наставникът на поздрави момчетата си след победата с 2:1 над
Коментари Харесай

Феро: Положението е много тежко, но Левски се заблуди

Наставникът на поздрави момчетата си след успеха с 2:1 над в среща от efbet Лига. Опитният футболен треньор разяснява обстановката в клуба от Коматево, като дефинира ситуацията като " тежко ". Той акцентира, че тимът на Левски се е самоизлъгал в упованията си за този дуел.

" Успяха момчетата! Браво на момчетата! Браво на публиката! Браво на тима на Левски, който също търсеше успеха добре. Дерби мач, Левски се заблуди, че проблемите при нас ще се отразят на играта ни. Момчетата демонстрираха, че незаслужено са били подложени на критика, просто бяхме в временен интервал. Това са единствено три точки, много изпуснахме от началото на сезона, имам вяра, че тази победа ще ни даде подтик напред.
Започнахме по-силно шампионата, само че отидохме на другия полюс по-късно. Върнах се в тима, тъй като момчетата го заслужават. Аз съм се прибирал в тимовете в тежка обстановка. В момента бъдещето ни е несигурно, изричам възхищението си от момчетата, които останаха, които се раздадоха. Не блестяхме, само че се борихме, това прави този тим еднакъв, има взаимоотношение сред почитатели и тим. Тежко е, нека да се откри излаз от обстановката, в която сме изпаднали.
Направиха се изключителни старания момчетата да получат част от възнагражденията, отлично на господин Караславов, може би от идната седмица ще се знае бъдещето на този тим. Достойно овакантяване на Лъчо Балтанов, моите почитание към него. И в най-хубавите фамилии се получават такива неща. Вутон продължи кариерата си в чужбина, влязохме в състояние. За другата персона не желая да разясня. Когато са ме освобождали от разнообразни клубове, не съм се сърдил. Така е пренил клубът. Така сме решили, има почтени способи за потегляне.
Да му мисли Любо Пенев и господин Стойне Маноло. Чувствам се все едно съм бил 3 години отпред на този тим. Тежки моменти са след овакантяване на господин Самуилов, би трябвало да знаем какво следва. Перспективата сега не е розово, към този момент няма светлина в тунела, няма човек ", показа Феро след успеха. efbet Лига 7 кръг, събота 26 септември  Ботев (Пловдив) 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР