Наставникът на Пирин Благоевград – Радослав Митревски, разкри, че клубът

...
Наставникът на Пирин Благоевград – Радослав Митревски, разкри, че клубът
Коментари Харесай

Радослав Митревски: Ще търсим само български играчи

Наставникът на Пирин Благоевград – Радослав Митревски, разкри, че клубът ще търси единствено български играчи през лятото. Днес „ орлетата” надделяха Ботев Враца и публично резервираха елитния си статус и за идващия сезон.

„ Всеки един мач е сложен. Мисля, че в актуалния футбол няма слаби тимове. Футболът се развива. Този мач бе основен, само че момчетата демонстрираха темперамент, неизменност и класа и закономерно завоюваха. Първата цел е да приключим преди всичко в нашата група, да интегрираме млади играчи”, разяснява той.

„ Търсим единствено българи, единствено локални играчи, единствено наши юноши. Имаме добър гръбнак, с цел да надградим и следващата година да бъдем по-напред в класирането. Със сигурност ще има и млади играчи, на които ще дадем късмет до края на сезона. Ще играем на най-много до края на сезона. Към почитателите – едно огромно благодаря. Те не са ни оставяли в никакъв случай. В предходния мач имаше невероятна поддръжка. Подкрепяха ни и при загубите. Само мога да им благодаря”, сподели още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР