Наставникът на Пирин (Благоевград) Радослав Митревски говори за предаването Домът

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Радослав Митревски говори за предаването Домът
Коментари Харесай

Митревски: Левски го очаква тежък мач срещу Пирин

Наставникът на Пирин (Благоевград) Радослав Митревски приказва за предаването " Домът на футбола ". Треньорът на " орлетата " съобщи, че за него ще е чест да се изправи против Станимир Стоилов в конфликта сред благоевградския отбор и Левски от идния кръг в efbet Лига.

" Надявам се да продължим същата добра серия. Със сигурност Левски го чака тежък мач. Всички мачове са по-специални. Знаем какъв треньор е Станимир Стоилов и по какъв начин играят неговите тимове. Това, че съм бил в ЦСКА няма значение.

Фланелката на Пирин ми е по-важна. Докато не се спасим публично, не съм спокоен. Имаме цели и виждане за бъдещето. Продължаваме да гледаме към всеки един мач с оптимално внимание. Търсим самоусъвършенстване и чистим елементи. Нормално е да има въодушевление в тренировките. За мен това е най-хубавата допустима специалност, която може да съществува.

Помня Петър Занев от млад футболист като един безрезервен състезател. Бях сигурен, че ще направи добра кариера - по този начин и стана. Според мене пиринският дух, който е в мен и него е в колектива и раздаването.

Разбира се, почитателите също са в тази сплав. Гледам мач за мач, не търсим по-високи цели като седмото място. За бъдещето ми може да приказва управлението. Не съм чел даже контракта си. Знам, че съм сигурен за поста до лятото - по-късно ще забележим. Доста са положителните ни реализатори на директен свободни удари -,,, също. От интервала му в. Всеки може да извърши дузпа в 90-ата минута -,. Може би бих заложил на ", разяснява Митревски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР