Наставникът на Пирин Благоевград Милен Радуканов коментира поражението от Берое

...
Наставникът на Пирин Благоевград Милен Радуканов коментира поражението от Берое
Коментари Харесай

Радуканов: Сега ли си да тръгна?! Ще се борим до последно!

Наставникът на Пирин Благоевград Милен Радуканов разяснява провалянето от Берое с 0:1 в мача от 16-ия кръг на Първа лига. Специалистът изрично отхвърли опцията да напусне клуба и добави, че „ орлетата “ ще се борят до дъно да останат в елита. Радуканов показа още, че по негово мнение съставът му не е играл по-слабо от заралии.

„ Не знам вие правете анализите. Това, което можеше да се направи се направи. Мисля, че се надигравахме и стояхме не по-лошо. Вие направете анализите. Знаете Берое с какъв бюджет разполага и мисля, че през днешния ден не стояхме по-лошо “, стартира Радуканов.

Пирин няма победа към този момент осем следващи мача. Запитан в тази връзка осем следващи мача без победа „ Да, този факт оказва въздействие. Това е ситуацията в този момент. Какво да кажа. Ако бяхме доста слаби, ще го призная. Но през днешния ден не мисля, че бяхме по-слаби. Дали е късмет или шанс, 85-ата минута ни вкараха. Така ще е тази година. Ще се борим до последно. Най-лесно е, когато не върви да се плюе и да изоставиш нещата. Когато е мъчно тогава се виждаме “.

„ Аз съм се въоръжил с доста самообладание и успокоение. Целта е Пирин да остане в елита. Трябва да я осъществим. По какъв метод – елементарно, мъчно или най-после, ще се опитаме да го създадем. Ако мислех да си потеглям, щях да си ида, лятото, когато имах предложения. Най-лесно е да си идеш след сполучлив сезон, в този момент ли да иди да?! Не мога! Най-лесно е по този начин “, приключи Радуканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР