Наставникът на ПФК Арда Стойчо Стоев, даде кратко интервю пред

...
Наставникът на ПФК Арда Стойчо Стоев, даде кратко интервю пред
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Сега сме по-спокойни

Наставникът на ПФК Арда Стойчо Стоев, даде малко изявление пред клубния уебсайт, след успеха с 3:1 над Струмска популярност. Двубоят бе финален за 2018г., след който Арда заема трето място в класирането с актив от 31 точки.

- Г-н Стоев прелестен край за годината. Победа като посетители на Струмска популярност. Коментара Ви за мача?
- Като начало, изхождайки от мача всеки би си споделил, че е бил елементарен, само че не беше. По-скоро елементарен ни стана, след вкарването на първия гол. Видях, че самите футболисти към този момент бяха по-спокойни и уверени. Разбра се, че сме по-добрия тим, най-малко на този стадий от отбора на Струмска популярност. Мисля, че напълно закономерно и справедливо победихме.

- Колко скъпа е тази победа като край за годината? Отборът остава в Топ 3…
- Нормално е, когато е финален мач и съумееш да победиш да си по-спокоен, защото ни следва една зимна пауза, подготовка. В момента сме трети и съм сигурен, че това ще даде на момчетата по-голямо самочувствие напролет. Започвайки по-късно пролетния полусезон допускам, че и самите играчи към този момент ще бъдат по-уверени да реализират крайната си цел.

- Макар, че свърши сезона, футболистите на Арда играят ли това, което Вие желаете?
- Твърде е рано за такива заключения, генерални бих споделил. Все още има много неща, които ни куцат и в двете етапи на играта. Хубавото е, че имаме един интервал от 40 дни с нужните контроли, където да почистим нещата и да заприличаме на това, което на мен ми се желае.

- Какво бихте споделили на почитателите, които Ви поддържат непрекъснато?
- Първо желая откровено да им благодаря. Все отново да дойдеш от Кърджали чак до Радомир или до Монтана, или до Добрич, до където и да е, едни дестинации, които са много продължителни и да поддържат тима си в действителност заслужават възторженостти. Използвам момента да им пожелая радостни новогодишни празници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР