Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери изрази мнение, че

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери изрази мнение, че
Коментари Харесай

Емери: Реал ще бъде във форма за нас, сигурно

Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери изрази мнение, че противникът на отбора му на осминафиналите на Шампионската лига Реал Мадрид по всяка възможност ще бъде в доста по-добра форма за дуела посред им.

Както е известно, настоящият европейски клубен първенец демонстрира някои съмнения в представянето си в последно време, а първата среща сред мадридчани и парижани е на 14 февруари. Реваншът е на 6 март.

„ Всеки тим минава през сложни моменти през сезона. Може би това се случва и в Реал в този момент. Но спомнете си, когато Реал победи Барселона за Суперкупата на Испания това лято, всички споделиха, че каталунците ги чака тежка акция. Сега обаче са доста по-силни “, стартира Емери.

„ Ще се надигнем против един огромен Реал Мадрид, това е несъмнено. Гарет Бейл се завърна след контузия и в този момент ще даде сили на тима. Мадрид е привикнал да излиза от сложните мигове. Зидан има доста опит като треньор и състезател, и ще внесе нужното успокоение. Реал ще бъде в по-добра форма за мачовете с нас, несъмнено... “, разяснява още испанският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР