Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел се подготвя за

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел се подготвя за
Коментари Харесай

Тухел: Предизвикателство е да се изправиш срещу Манчестър Юн точно сега

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел се приготвя за доста тежка вечер на “Олд Трафорд” във вторник, когато неговият отбор излиза против Манчестър Юнайтед в първа среща от 1/8-финалите в Шампионската лига.

“Съперникът е изцяло друг отпреди, като към този момент играе със самочувствие, бележи доста попадения, постоянно повежда в резултата още в самото начало. Манчестър Юнайтед промени стила си след идването на Оле Гунар Солскяер. Той свърши страхотна работа. Да се изправиш против този тим тъкмо в този момент е огромно предизвикателство. И въпреки всичко се веселя, че ще спорим с този отбор, само че ще би трябвало да покажем най-хубавото от себе си”, съобщи Тухел.

“Очаквам Юнайтед да подходи самоуверено и да нападна. Убеден съм, че по време на срещата ще има моменти, в които ще се пазиме надълбоко в половината си. Но ние сме тук и с цел да вкараме. Даже се надявам това да стане повече от веднъж”, продължи немският треньор.

Тухел особено отличи Пол Погба: “Погба постоянно е рисков, когато се включва в предни позиции - изключително когато е в наказателното поле и получава подавания отдясно. Той е извънреден гений. Рядко губи кълбото, мощен е в единоборствата и е в положение когато и да е да направи разликата. Сега към този момент той е лидер”.

@TTuchelofficial: " We've improved our game a lot since Liverpool and Belgrade. We must play with the same mindset that we did in those matches. " #PSGlive pic.twitter.com/gjEbXym1oS
— Paris Saint-Germain (@PSG_English) February 11, 2019
“Кой е любимец? Ако виждам като цяло на конфликта, възможностите са 50/50. Но за срещата на “Олд Трафорд” - не съм сигурен”, внимателен е експертът.

В този мач той няма да може да разчита на двама от тримата си голаджии в офанзива - Единсон Кавани и Неймар. Това усилва упованията към Килиан Мбапе. “На Мбапе не му е работа да замества Кавани или Неймар. Той е тук, с цел да играе своята си игра”, приключи Тухел. Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 12 февруари  Манчестър Юнайтед 22:00предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР