Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че шансовете

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че шансовете
Коментари Харесай

Тухел има малки надежди Мбапе да играе срещу Аталанта

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че възможностите Килиан Мбапе да се възвърне за дуела против Аталанта от четвъртфиналите на Шампионската лига са доста дребни. 21-годишната звезда получи травма в глезена по време на финала за Купата на Франция против Сент Етиен.

" Все още се надяваме Мбапе да играе против Аталанта, само че възможностите са доста, доста дребни. Това ще се отрази на тима, само че се надявам да намерим решение ", разяснява Тухел. Двубоят против Аталанта е на 12 август, а през днешния ден ПСЖ се изправя против Лион в борба за трофея в Купата на Лигата.

Kylian Mbappe requires " a miracle " to have a chance of playing in Paris Saint-Germain's Champions League quarter-final against Atalanta, according to boss Thomas Tuchel. https://t.co/FIes2nAdUp
— Vanguard Newspapers (@vanguardngrnews) July 30, 2020
Германският експерт има вяра, че Мауро Икарди може да размени сполучливо Мбапе. " Той се показа доста мощно в контролите. Има чудесно съгласие на терена с Неймар, Мбапе и Ди Мария. Обича да играе и с тримата. На него не му би трябвало да играе доста с топката, а може да чака. Има търпението ", показа Тухел.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР