Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че отдавна

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че отдавна
Коментари Харесай

Тухел: Знаех, че Неймар иска да се махне още преди Копа Америка

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел призна, че от дълго време е наясно с желанията на огромната звезда на тима и най-скъп футболист в света Неймар. Германецът призна след контролата против Динамо Дрезден, извоювана с 6:1 от френския първенец, че над един месец към този момент е наясно, че бразилецът няма предпочитание да играе на "Парк де Пренс ".

Още преди да замине за подготовката с националния тим на родината си нападателят имаше среща с Тухел. И още на нея очевидно е разкрил какви са желанията му, тъй като експертът призна, че още преди Копа Америка е знаел какво желае Неймар.

"Знаех ли, че Неймар желае да си тръгне? Да! Знаех ли го още преди Копа Америка? Да! Всичко сред нас двамаат е повече от ясно. Сега той би трябвало да позволи този проблем с клуба, това си е работа сред тях. В момента ние с него работим дружно. "

"Вижте, до момента в който един състезател е в съблекалнята на тима ми, той е мой футболист и аз работя с него. Аз би трябвало да се приспособявам към обстановката, той също би трябвало да се приспособява. Не знам какво ще стане, само че до момента в който той е при тима и тренира с него, той е мой футболист и аз разгадавам на него ", съобщи Тухел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР