Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призна, че е

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призна, че е
Коментари Харесай

ПСЖ прави Мбапе капитан в поредния опит да го задържи

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призна, че е обмисля да даде капитанската лента на утрешния мач против. Капитан в отбора на парижани е, само че бразилският бранител е контузен и няма да играе на следващия ден. Според френските медии този ход е следващият опит на клуба да убеди Мбапе да остане на “Парк де Пренс ”.

" Да, обмисляме за измежду претендентите за капитанската лента, не скри аржентинският експерт. - Ние желаеме най-хубавото за него и за клуба... А то е той да остане тук. Това го мисля както аз, по този начин и клубът. Но има договаряния, които би трябвало да завършат по добър метод. Когато пристигнахме преди година той не беше в най-хубавия си миг, само че с помощта на работата си промени обстановката. сподели какъв приказен състезател е. Ние единствено му дадохме пространство, с цел да може на мира да се развива като футболист. ”

Pochettino: "Je pense que le mieux pour Mbappé, c’est… "
— Infos Sport (@infossport21)
Почетино отбрани, който в последно време е подложен на критика за играта си и дори бе освиркан от почитателите на ПСЖ след отпадането от в Шампионската лига: “ПСЖ притегли Неймар поради качествата му, а той продължава да ги има. Той получи няколко травми. Работи крепко, с цел да се върне и има потребност от темп. Играчи като него имат потребност да си върнат увереността. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР