Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино даде интервю пред

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино даде интервю пред
Коментари Харесай

Почетино: Неймар има състезателна, улична и дива природа, а Рамос е далеч от реалността

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино даде изявление пред Хорхе Валдано за Movistar+, в което приказва за огромните звезди в тима.

За упованията и действителността

Може би действителността на Серхио Рамос е друга от тази през 2014-а или от тези на Меси и Неймар. Тези футболисти са огромни първенци, само че би трябвало да се приспособят към действителността. Всички сме наясно, че те са най-хубавите, само че би трябвало да бъдат на своето равнище. Ако възвърнат нормалното си ниво, несъмнено, че можем да реализираме всичко. Но битката стартира с това всеки да откри своята най-хубава версия. Оркестърът би трябвало да е в синхрон.

За прехвърлянето на Лионел Меси

Той е международна фигура, може би е най-хубавият за всички времена. Да разполагам с Лео е подарък от живота. Никой не очакваше края на престоя му в Барселона, даже самият той. Президентът, Леонардо и като цяло клубът свършиха огромна работа, с цел да подпишем с Меси. Създаде се голямо очакване освен в Париж, само че и по целия свят. Харесват ми неговото естествено държание и възприятието му, че би трябвало да върне обичта, която е получил.

За обстановката с Килиан Мбапе

Винаги съм възприемал позицията на клуба като твърда. Идеята беше Мбапе да остане при нас и той е спокоен. Голям експерт е и почете обстановката със своя контракт. Килиан е интелигентно момче, млад е, само че е и зрял. Като футболист е извънреден. Световен първенец. Той е сегашното и бъдещето.

За Неймар

Той се схваща с всички и има огромно сърце. Насаме той е сензитивен и му харесва да прегръща хората. Неговата същина е добра. Също по този начин той има спортна, улична и дива природа, само че е превъзходен човек.

За триото МНМ

Това, което най-вече ценят, е спонтанността. Не търсят ориентир, а непринуденост. Искат да открият надеждни взаимоотношения, в които да се усещат свободни да споделят това, което мислят. Треньорът би трябвало да търси съдействие с играча и да не го подвежда. Това са огромни имена, само че груповото показване е това, което ти дава опцията да печелиш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР