Наставникът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, очаква звездата

...
Наставникът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, очаква звездата
Коментари Харесай

Галтие коментира ситуацията с Лео Меси в ПСЖ

Наставникът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, чака звездата на отбора Лионел Меси да бъде стимулиран за остатъка от сезона в Лига 1, без значение от представянето на националния тим на Аржентина на Световното състезание в Катар.

Галтие, който изведе ПСЖ до серия от 22 мача без загуба с мощна офанзива, водена от Неймар, Килиан Мбапе и Меси, сподели, че подготовката на тримата този сезон не е била единствено за Мондиала.

„ Защо би трябвало да мисля, че ще видя друго показване след Световното състезание? Това значи ли, че са се подготвяли единствено за Мондиала? Не мисля по този начин. Те се подготвяха още от началото на сезона с ПСЖ. Не мисля, че Меси ще има друга мотивация след Световното състезание, което завършва на 18 декември “, сподели 56-годишният Галтие в изявление за „ Marca “.

Меси играе на пети международни футболни финали в кариерата си и води отбора на Аржентина, който изненадващо загуби с 1:2 от Саудитска Арабия в първия си мач от група „ С “ във вторник.

На фона на слуховете за нов тим за Меси през идващия сезон, Галтие съобщи, че 35-годишният нападател ще остане в парижани, единствено в случай че е благополучен.

„ Има доста параметри. Най-важно е желанието му, желае ли да продължи в ПСЖ, благополучен ли е тук? Първото нещо, което би трябвало да знаете, е дали той желае да продължи. Всички тези решения се вземат от Меси и от спортния шеф Луис Кампос “, разяснява Галтие.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР