Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие има възможност да

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие има възможност да
Коментари Харесай

Треньорът на ПСЖ: Мбапе е лицето на проекта, но не е над клуба

Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие има опция да работи с трима от най-хубавите играчи в света в лицето на Килиан Мбапе, Лионел Меси и Неймар. Тримата са обект на непрекъснати спекулации от друго естество, само че няма по-подходящ човек от някогашният треньор на Лил, който да изясни каква е ежедневната обстановка и връзки сред тях. 
 Изненада: Манчестър Юнайтед ще опита да размени Роналдо с Мбапе Изненада: Манчестър Юнайтед ще опита да размени Роналдо с Мбапе
“Те играят дружно и имат същинска връзка по сред си, всеки ден са дружно, търсят се. Това е реалноста. Това са трима страхотни играчи, само че на разнообразни години, с разнообразни характери и знаят доста добре, че могат да реализират триумфи само, в случай че го вършат като колектив. Мбапе, несъмнено, е лицето на плана, само че това не значи, че е над клуба. Килиан е на същото равнище, както и останалите. Лео Меси има в действителност невероятна кариера. Неймар е един от най-хубавите и Килиан е на тяхното равнище, ” съобщи Галтие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР