Наставникът на остава на своя пост, въпреки че бе подал

...
Наставникът на остава на своя пост, въпреки че бе подал
Коментари Харесай

Феро остава, но Балтанов и Бандата напускат Ботев


Наставникът на остава на своя пост, макар че бе подал оставка след загубата с (1:3). Той е провел диалози с управлението на отбора в лицето на Асен Караславов, който е убедил Феро и щаба му да останат в клуба. Бившият треньор на, Монтана, ЦСКА и през днешния ден даже е водил заниманието на " канарчетата " с помощниците си Лилчо Арсов и. Това значи, че експертът ще изведе отбора против тази събота.

Интересното е, че от клуба ще бъдат освободени капитанът и Иван Бандаловски. Опитните играчи няма да бъдат повече част от " канарчетата ", които през днешния ден се разделиха и с. Така обстановката в Пловдив става още по-тежка. Тимът се разпада, финанси в клуба няма, управление няма, изясненост за бъдещето също.

" Жълто-черните ", които са на 11-то място с едвам пет точки от първите шест кръга, нямат победа от пет мача. Единственият триумф на " канарчетата " е в дербито с на старта с 2:0.

Изненадващото решение да се стигне до разлъка с опитните играчи е на Феро, който желае да промени атмосферата в отбора. Футболистите в Ботев не са получавали заплати към този момент няколко месеца, като по-всичко проличава, че клубът ще се бори за оставането си в елита на българския футбол.
efbet Лига 6 кръг, петък 18 септември  Монтана 3:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР