Наставникът на остана доволен от успеха с 4:1 над ,

...
Наставникът на остана доволен от успеха с 4:1 над ,
Коментари Харесай

Пирло: В момента играем на 60-70% от нашия потенциал

Наставникът на остана удовлетворен от триумфа с 4:1 над, само че счита, че тимът е трябвало да си подсигурява успеха още през първото полувреме. Също по този начин той е уверен, че отборът играе единствено на 60-70% от своя капацитет.

“Изиграхме добър мач. Трябваше да го решим още през първото полувреме, когато създадохме много положения. Ако не го направиш, рискуваш против всеки един противник. Искахме да победим и ни оказа помощ. Малко променихме нашата скица. Знаехме, че ще е по-свободен, в случай че играе малко по-назад. Роналдо се усъвършенства и го чакахме. Както той, по този начин и се усъвършенстват. Нека забележим по какъв начин всички ще се усещат през идващите дни. В момента се намираме на 60-70% от нашия капацитет.

Oggi una buona prova. Il gruppo sta crescendo! Buon compleanno

— Andrea Pirlo (@Pirlo_official) Винаги играем с четирима бранители във фаза отбрана. Разполагах с тези футболисти. Когато всички се върнат, ще забележим по какъв начин можем да играем, само че схемата ще се резервира. Подобряваме се, някои играчи се връщат от травми и ще имаме време да работим върху нашите хрумвания. Лека-полека ще забележим в мачовете тези обстановки, които упражняваме в тренировките. Опитвам се да опростя отбранителната фаза с две гъсти линии. Трябва да бъдем по-агресивни, щом загубим топката. -малко изморително е да избягаш още пет метра, в сравнение с да гониш топката 70 метра”, съобщи Пирло след мача. Серия А 6 кръг, неделя 1 ноември  Специя 1:4краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР