Наставникът на ОФК Костинброд Христо Коилов даде мнението си след

...
Наставникът на ОФК Костинброд Христо Коилов даде мнението си след
Коментари Харесай

Христо Коилов: Получи се нервен мач

Наставникът на ОФК Костинброд Христо Коилов даде мнението си след равенството на своя отбор с Рилски състезател. Двата отбора приключиха 0:0 и по този начин Костинброд загуби първи точки през сезона, откакто до момента имаше единствено победи от началото на акцията.
 Рилски състезател спря победната серия на Костинброд Рилски състезател спря победната серия на Костинброд
“Ние сме наясно, че няма по какъв начин да спечелим вески мач. Стараем се да сме дисциплинирани в отбрана и от там насетне да търсим успеха. Получи се нервозен мач, пробвах се да укротявам най-малко нашите футболисти. Целта в никакъв случай не е била да изнервяме мача и да се получава нещо грозно.

Целта ни е непрекъснато да пресираме по-високо. Мачът се получи по този начин - прекомерно дълги топки и без доста офанзиви. Наред с тази изнервеност, в действителност се получи противен мач.
16  Рилски състезател - Костинброд
Предпочитам да не се концентрирам върху формата. Няма какво да го разясняваме. Никой не знае против кого ще се паднем. Мачовете са си мачове, вървят си и ще забележим до каква степен можем най-после.

Не разделяме отбрана и нахлуване, когато се опитваме да пресираме. Опитваме се да играем по по някакъв по-агресивен метод, не недодялан, а в смисъл да пресираме по-дълбоко ”, съобщи Коилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР