Наставникът на Атлетико Мадрид, Диего Симеоне, не беше разочарован след

...
Наставникът на Атлетико Мадрид, Диего Симеоне, не беше разочарован след
Коментари Харесай

Симеоне: Равенството е закономерно

Наставникът на Атлетико Мадрид, Диего Симеоне, не беше отчаян след равенството против Селта (2:2). Този резултат постави завършек на серията от 8 следващи победи на "дюшекчиите ", само че те остават безапелационен лидер в класирането на Ла Лига.

"Истината е, че съм с доста позитивни усещания от мача. Ренан Лоди, Жофри Кондогбия, Лукас Торейра и Анхел Корея изиграха доста мощно второ полувреме. Началото не беше елементарно, противникът ни затрудни оптимално. И двата тима не сътвориха доста положения ", съобщи Симеоне.

"След почивката промяната на системата ни оказа помощ да заиграем по-добре. Равенството е заслужено. Ние не заслужавахме гола, който вкарахме в края на първото полувреме, а Селта не заслужаваше да изравни в края. В последните мачове позволяваме много попадения и би трябвало да поработим, с цел да изправим тази уязвимост ", посочи аржентинецът.
"Надявам се скоро да мога да разгадавам на футболистите, които отсъстваха по здравословни аргументи. Дали сме любимец за купата? Мнението на хората постоянно се трансформира, според от резултатите. Ние продължаваме да следваме пътя си и да мислим мач за мач. В събота гостуваме на Гранада и разчитаме част от главните ни играчи да се завърнат ", добави Симеоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР