Наставникът на националния отбор по волейбол на Полша Витал Хейнен

...
Наставникът на националния отбор по волейбол на Полша Витал Хейнен
Коментари Харесай

Витал Хейнен: Полша заслужава медал от олимпийски игри

Наставникът на националния тим по волейбол на Полша Витал Хейнен се е прицелил в олимпийски медали. Емблематичният белгиец отдава купата на единството на състава, което е в основата на превъзмогването на компликациите по време на шампионата. Ето какво показа той пред Polsat Sport:

 Полша още веднъж е международен първенец по волейбол
Полша още веднъж е международен първенец по волейбол

" Дружина полска " се оправи елементарно с Бразилия на финала в Торино

" Единството на състава ни бе огромния ключ за нашия успех в това състезание. Фактът, че бяхме почтени един с различен, че си казахме " това и това са проблеми ". Имаше огромни компликации, тежки моменти, загуби, само че преодоляхме всичко дружно, като колективът бе в основата.

Спечелихме шампионската купа, само че това е единствено началото. Полша заслужава орден от олимпийски игри. Имаме огромен капацитет и желая да го осъществяваме и в Токио ", показа Хейнен.

Поляците бяха на прага на отпадането във Варна предходната неделя, само че разгромиха Сърбия с 3-0 и останаха в играта. Само четири дни по-късно те още веднъж се постановиха с 3-0 над западните ни съседи, което докара до впечатляващия поврат в представянето им.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР