Наставникът на Наполи Лучано Спалети предупреди играчите си, че не

...
Наставникът на Наполи Лучано Спалети предупреди играчите си, че не
Коментари Харесай

Спалети предупреди играчите си: Еуфорията не трябва да води до арогантност

Наставникът на Наполи Лучано Спалети предизвести играчите си, че не би трябвало да са арогантни, тъй като това ще има неприятни последици. Той приказва преди дуела против някогашния му клуб Емполи.

“Знам, че за вас е мъчно да разберете, че това ще е комплициран мач, само че ние не би трябвало да вършим тази неточност. Искаме да реализираме победа за нашия град. Не можем да позволяваме неточности. Еуфорията не би трябвало да води до надменност, което ще постави завършек на развивието ни. Аз започнах там и съм признателен на Емполи. Седем години като състезател и треньор плюс 20 като последовател ”, съобщи Спалети.

Специалистът разкри, че е дал един ден отмора на играчите след успеха над Айнтрахт в Шампионската лига: “Не желаеме да прибавяме спомагателна отмалялост. Всички са здрави и няма да ми е елементарно да направя избор, тъй като имаме доста качествени играчи ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР