Наставникът на Наполи Карло Анчелоти призна, че на три пъти

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти призна, че на три пъти
Коментари Харесай

От Наполи искали да прекратят мача с Интер на три пъти

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти призна, че на три пъти е опитал да приключи срещата с Интер късно нощес. Тифозите на „ нерадзурите “ непрекъснато освиркваха и обиждаха Калиду Кулибали на расистка основа, а дикторът на „ Джузепе Меаца “ на няколко пъти направи забележка на почитателите на домакините. Впоследствие Калиду Кулибали изпусна нервите си и бе изпъден с червен картон, а партенопеите изгубиха с 1:0 визитата си в Милано.



„ Поисках пояснение за какво Кулибали бе изпъден. Това повлия на крайния резултат. Останахме с 10 души на терена. Вярно е, че можеше да победим даже с човек по-малко, но…. Поискахме на три пъти срещата да бъде прекъсната. Кулибали се изнерви, което е обикновено. По принцип е добре учтив и огромен експерт. Дикторът на стадиона прикани почитателите на три пъти да спрат със виковете си. Решението? Мачовете да бъдат прекратявани. Нека забележим по кое време ще се случи. Следващият път ще напуснем терена и несъмнено ще загубим служебно. Това не е опрощение, не визира единствено Наполи, а целия италиански футбол “, стартира Карлетo.



„ Крилата на Интер следваха непрестанно крайните ни бранители. Не искахме да се пазиме и да чакаме „ нерадзурите “. През първото полувреме Интер пресираше високо и имахме съществени компликации. През втората част обаче се справяхме много по-добре и имахме цялостен надзор над мача “, приключи наставникът.
Серия А 18 кръг, сряда 26 декември  Интер 1:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР