Наставникът на Наполи Карло Анчелоти потвърди, че отборът ще бъде

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти потвърди, че отборът ще бъде
Коментари Харесай

Анчелоти към критиците на Наполи: Никой не може да гарантира трофеи

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти удостовери, че тимът ще бъде без Лоренцо Инсиние и Алан за гостуването против Фрозиноне. Италианският експерт в това време отвърна на критиците, които нападнаха съществено „ везувиани” поради последните им резултати, като съобщи, че в никакъв случай не може да има гаранция за резултати или титли.

Наполи отпадна в четвъртфиналите на Лига Европа след две загуби – 0:2 и 0:1 – от Арсенал, а в Серия А към този момент не може да се надява на повече от второ място, откакто Ювентус към този момент предварително завоюва купата има преднина от 20 точки. Тимът също по този начин рано се елементарни и с възможностите си за Купата на Италия, като ще приключи годината без отличие.

„ Искаме да приключим този отрицателен интервал. Желанието ни е да се фокусираме върху второто място и да го реализираме с добър футбол в неделя”, съобщи Анчелоти. „ Втората позиция можеше и да не наподобява като нещо кой знае какво при започване на сезона, само че си остава значима цел.”

„ Лоренцо Инсиние опита да тренира през седмицата, само че към момента усещаше болки в коляното си. Този проблем е налице към този момент много време. Не е съществено, само че това не му разрешава да тренира пълноценно. Имаме потребност от самообладание.”

„ Алан също е с мускулна контузия, само че положителните вести са свързани със завръщането на Раул Албиол, въпреки че не чакам той да бъде титуляр.”

„ Моят разбор за сезона остава положителен и тимът реализира някои доста положителни неща, изключително в ранните месеци от акцията. Виждам прекалено много негативизъм към нас. Чуват се даже приказки за неуспех. Никой в никакъв случай не е казвал, че сме длъжни да спечелим скудетото. Единственото същинско страдание беше отпадането за Купата на Италия, което си беше напълно по наша виновност.”

„ Ние сме конкурентни и оставаме такива в Серия А, което единствено по себе си е достижение. Чувам хора, които считат, че тимът е завършил във физическо отношение. Това също не е правилно. Говорим за подправено усещане, тъй като статистиката демонстрира, че футболистите тичат колкото нормално. Медиите основават погрешна картина за нашата обстановка.”

„ Сам си задавам въпроса за какво има толкоз доста негативизъм към Наполи? Феновете изискват старания, предпочитание и централизация, само че да изискват резултати е невероятно. Да гарантираш трофей е невероятно. Мога да подсигурявам, че давам най-хубавото от себе си за клуба и почитателите, на които се удивлявам и които оценявам.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР