Наставникът на Нант Клаудио Раниери призна, че е щял да

...
Наставникът на Нант Клаудио Раниери призна, че е щял да
Коментари Харесай

Раниери: Бих приел да водя Италия

Наставникът на Нант Клаудио Раниери призна, че е щял да се примоли на клубното управление да му разреши да води италианския народен тим, в случай че такава оферта в действителност е стигнала до него.

Името на Раниери се завъртя във водовъртежа на спекулациите, когато „ скуадрата” се издъни в баражите за Мондиал 2018 против Швеция и освобождението на Джампиеро Вентура. Още тогава обаче клубният президент на Нант твърдо съобщи, че няма да разреши на Раниери да заема и двата поста по едно и също време.

Нант не пуска Раниери за селекционер на Италия

„ Загубата в плейофа против Швеция беше съвсем предсказуема. Може би даже е нещо потребно, тъй като италианският футбол се нуждае от реформация”, разяснява Раниери.

„ Трябва да сложим националния тим в центъра на всичко. Разбира се, всеки би се радвал да бъде отпред на „ скуадрата”, само че аз съм доста благополучен в Нант.”

„ Ако сходна оферта се появи, бих питал президента дали ще ме пусне. Разбира се, най-важното е да има промени във футболната федерация, би трябвало да има свежа сила и идеи”, добави Раниери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР