Наставникът на Милан Стефано Пиоли за пореден път похвали своите

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли за пореден път похвали своите
Коментари Харесай

Пиоли: Трябва да трупаме още точки, защото не сме постигнали целта си

Наставникът на Милан Стефано Пиоли за следващ път похвали своите играчи, както и идния съперник Болоня. Той също по този начин акцентира, че “росонерите” би трябвало да продължат да натрупат точки, с цел да реализиран задачата си, която е място в групите на Лига Европа.

“Играчите знаят къде сме в класирането и че се оправяме добре, само че би трябвало да продължим по този метод и да съберем допустимо най-вече точки, защото към момента не сме постигнали задачата си. Работата, която започнахме през октомври, не можеше да докара до резултати незабавно. Въведохме нови хрумвания и при всички случаи това щеше да отнеме време. Сега към този момент станахме тим. Твърде доста се приказва за бъдещето, значимо е да живеем в сегашното. Утре ще е мъчно против Болоня, които се показаха доста мощно против Наполи. Намират се в добра форма, като би трябвало да дадем най-хубавото от себе си, с цел да ги победим. Синиша Михайлович е направил шедьовър от този отбор, защото те постоянно желаят да надиграят съперника.

Pioli: " The work we did didn't give immediate results because it needed time. Butt now, we are a team. We are doing well but we must keep this form. We should live in the present and not think about the future. There is too much talk about it. " pic.twitter.com/b9wJsH5bhL
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) July 17, 2020 Наслаждавам се на времето си в Милан и с този извънреден състав. Следващите няколко дни ще са доста значими и няма време за губене в размишления за други неща. Искаме да спечелим допустимо най-вече точки и най-после ще забележим къде се намираме. Би било значимо да се класираме за групите на Лига Европа, само че имаме да наваксваме. Рома са пред нас и би трябвало да продължим да ги притискаме, осъзнавайки нашите качества.
Pioli: " In Milanello I feel fine. I have found extraordinary structure here and an exceptional group of players. There is no time to think about anything else but our matches, one match at a time. " pic.twitter.com/nHgJQFpTn7
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) July 17, 2020 Това е съвременен футбол, като Франк Кесие и Хакан Чалханоглу имат характерности и качества, които им разрешават както да нападат, по този начин и да отбраняват. Те са интелигентни играчи, които могат да се приспособяват към всяка бързопроменяща се обстановка. Златан Ибрахимович? Днешните и утрешните тренировки ще са значими. Той се усеща добре. Ще реша дали ще е титуляр въз основа на стартовите ми 11 и потребността от варианти на пейката”, съобщи Пиоли на пресконференицята си преди утрешния мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР