Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, сподели, че неговият отбор

...
Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, сподели, че неговият отбор
Коментари Харесай

Пиоли: Не е случайно, че сме лидери в първенството

Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, показа, че неговият тим има вяра в стила си на игра, макар усложненията в нападателен проект. 56-годишният експерт приказва и за травмата на опитния нападател Златан Ибрахимович, надявайки се, че шведът ще се възвърне за последните няколко срещи от сезона.

“Винаги играем за победа и когато се проваляме сме разочаровани. Денят след разочарованието би трябвало да се трансформира в централизация за идващия мач. Видях, че тимът ми е уверен, и знаем, че би трябвало да създадем освен това в нашето показване. Отборът има вяра в метода си на игра. Практикуваме деятелен футбол и сътворяваме повече положения от съперниците ни “, стартира някогашният ментор на Лацио.

„ Неслучайно сме на върха. Трябва да даваме освен това, с цел да побеждаваме. Заедно сме по-силни и ще изиграем картите си отсам до края. Когато споделям, че всичко зависи от нас, имам поради, че в случай че играем, както знаем, можем да печелим. Сметките се вършат едвам най-после. Трябва от конкурентоспособни да станем печеливши, това е нужната стъпка “, продължи старши треньорът на „ росонерите “.

„ Ибра ще бъде навън за 7-10 дни. Надяваме се той да е разполагаем за последните мачове от сезона. Те даже могат да започват или да бъдат потребни по време на дуела. Златан в този момент го тормози коляното. За страдание, стана по този начин и се надяваме да можем да разчитаме на него в последните няколко срещи. По отношение неговото бъдеще, аз съм уверен, че той ще направи най-хубавия избор. Ние ще бъдем с него, каквото и да реши. Дано Ибра да се върне на терена скоро”, завъри конференцията си Пиоли.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР