Наставникът на Милан Стефано Пиоли разкри, че трима играчи могат

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли разкри, че трима играчи могат
Коментари Харесай

Пиоли: Дори в големи трудности, мога да разчитам на силни играчи

Наставникът на Милан Стефано Пиоли разкри, че трима играчи могат да се върнат за утрешния мач против Наполи, като също по този начин за следващ път похвали мощния дух на своите футболисти.

“Наполи играят добър футбол, имат качество и са компактни. Очаква ни комплициран мач, тъй като Наполи е измежду най-силните тимове в шампионата и постоянно ни е създавал компликации. Ако желаеме да се целим в цялостен сезон на върха, би трябвало да подобрим резултатите ни вкъщи. За на следващия ден под въпрос са Алесио Романьоли и Давиде Калабрия. Мисля, че Тео Ернандес, Хакан Чалханоглу и Анте Ребич ще съумеят да се възстановят. За Златан Ибрахимович, Марио Манджукич и Исмаел Бенасер ще би трябвало да изчакаме до идната седмица. Само един път се отпуснахме - против Специя. В останалите дуели не ни е липсвала увереност. Тренирам състав от доста виновни играчи, това е първокласен колектив. Дори в огромни компликации, аз мога да рачитам на мощни футболисти. Ако работим дружно, ние можем да бъдем мощни. Работихме доста за интензитета през този сезон, на първо място той е на психическо равнище. През последните няколко мача играхме като тим. Предизвикателство е да играем по този метод. За доста играчи това е първият сезон, в който играят на всеки три дни. Възможен е спад, само че ние се оправяме добре в това да се учим от загубите ни. Интензитетът и качеството би трябвало да вървят игра за ръка, в случай че желаеме да поддържаме това равнище.
Pioli speaks to the media ahead of...

The Rio Ave photo
Napoli one of the best
Injury updates
Kessie as trequartista
— SempreMilan (@SempreMilanCom) Как повдигнах духа на тима? С работата и вярата в нашите качества. Препятствията не могат да накарат отбора да не помни по какъв начин да играе, което ни разреши да сме изненанада на 2020 година. Просто трябваше да преразгледаме някои обстановки и да сме доста по-компактни. Решителността в никакъв случай не ни е липсвала. Отвън се говореше за толкоз огромна негативност, каквато при нас не е имало”, съобщи Пиоли на конференцията си преди утрешния мач. Серия А 27 кръг, неделя 14 март  Милан 21:45предстои  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР