Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че тимът не е

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че тимът не е
Коментари Харесай

Пиоли: Решени сме да се върнем към победите

Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че отборът не е посочил нормалната си игра при загубата с 0:3 от Челси, само че акцентира, че неговите играчи са решени да се върнат на победния път още в утрешното дерби с Ювентус.
 Алегри: Ще ни бъде още по-трудно, тъй като Милан идват от тежка загуба Алегри: Ще ни бъде още по-трудно, тъй като Милан идват от тежка загуба
“Стойността на някои мачове е повече от три точки, а утрешният има забележителна тежест. Ние обаче сме стимулирани без значение кой ни е съперникът. Не показахме познатата игра против Челси. Всички сме виновни за това, започвайки от мен. Решени сме да се върнем назад към успехите. Шарле Де Кетеларе има блестящо бъдеще пред себе си и съм удовлетворен от това, което прави. Помня по какъв начин мнозина подлагаха на критика Рафаел Леао и Сандро Тонали в предишното. Шарле има гений и се нуждае от време, той е на прав път. Тео Ернандес през вчерашния ден тренира с тима и в случай че на следващия ден удостовери, че е подготвен, ще бъде разполагаем за мача. 

Допускаме прекалено много голове и би трябвало да се подобрим. В сряда Челси се възползва оптимално от нашите неточности. Нужно е да сме по-внимателни. Момчетата бяха изтощени през вчерашния ден, само че видях тяхната увереност. Това обаче не значи, че ще победим. Трябва да дадем най-хубавото от себе си, само че и да не забравяме за задачите на Ювентус. Необходимо е да вдигнем летвата, ясно е, че можем повече. Налага се да играем като колектив и да не вършим явни неточности. Масимилиано Алегри е скъп треньор отпред на огромен тим. Искаме да имаме верния метод. Когато това е по този начин, ние ставаме рисков отбор ”, разяснява Пиоли на днешната си конференция.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР