Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че отборът му е

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че отборът му е
Коментари Харесай

Пиоли: Разочаровани сме, но вярваме в обрата

Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че тимът му е изгубил първия полуфинален двубой с Интер в Шампионската лига поради слабото си начало. “Червено-черните ” позволиха два гола до 11-ата минута и не съумяха да отговорят на предизвикването, само че са оптимисти за реванша на 16 май. 

“Факт е, че Интер игра по-добре до почивката и отбяляза два гола. Ние доминирахме през второто полувреме, само че не стигнахме до попадение. Това е футболът на най-високо равнище. Съперникът беше по-ефективен, а ние направихме прекалено много неточности ”, разяснява Пиоли. 

“До 7-ата минута Интер не беше влизал в наказателното ни поле, само че поведe при първия си корнер. Със сигурност трябваше да сме по-концентрирани. Надявахме се на друг резултат, само че сме длъжни да продължим да имаме вяра, тъй като един епизод може да обърне всичко в реванша ”, акцентира наставникът на “росонерите ”. 
 Милан в никакъв случай не беше губил от Интер в ШЛ Милан в никакъв случай не беше губил от Интер в ШЛ
“Опитахме се да сме компактни и нападателни, само че Интер ни превъзхождаше в единоборствата и по този начин пое надзор над мача. Те се възползваха от двете си ранни благоприятни условия, което направи нещата сложни за нас както тактически, по този начин и на ментално равнище. Видях реакция през второто полувреме и това би трябвало да е насочна точка за нас преди реванша ”, продължи Пиоли. 

“Във втория мач би трябвало да стартираме мощно през цялото време. Футболистите осъзнават, че през днешния ден не се оправиха по най-хубавия метод. Разочаровани са, само че знаят, че обратът е вероятен. Съдията? Видях много обстановки, в които не мереше с идентичен критерий. Ще забележим дали Рафаел Леао ще е подготвен за реванша. Има 6 дни и се надявам те да са задоволителни за цялостното му възобновяване ”, добави Стефано Пиоли.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР