Наставникът на Милан Стефано Пиоли още веднъж заяви, че не

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли още веднъж заяви, че не
Коментари Харесай

Пиоли: Добрите резултати срещу най-силните отбори ни дават увереност

Наставникът на Милан Стефано Пиоли още един път съобщи, че не знае дали ще остане отпред на тима. " Росонерите " са във напредък, само че все пак се чака Пиоли да бъде заменен след края на сезона от Ралф Рангник. Снощи Милан направи 2:2 като посетител на Наполи и продължи мощните си изяви против водещите тимове, откакто преди този момент победи Ювентус и Лацио.

" Беше доста мъчно, намирахме се в серия от дуели против най-силните тимове, само че показахме, че можем да се оправим. Когато играеш добре и постигаш резултати против такива отбори, това ти дава по-голяма убеденост. Поведохме с доста хубав гол, след това изравнихме при 1:2 и считам, че точката е заслужена ", сподели Пиоли.  Наполи прекъсна победната серия на Милан в дербитата (видео)
" Ибрахимович беше сърдит при промяната, тъй като преди малко бяхме получили гол. Златан постоянно изисква най-хубавото от себе си и от останалите. Не е елементарно да се играе през три дни. След края на мача някои от момчетата едвам се държаха на краката си. Нормално е да се чака, че в сряда ще създадем някои промени в състава ", означи треньорът на Милан.

" Всеки ме пита дали ще остана, само че аз не мисля за бъдещето. Намирам се в огромен клуб, упражнявам превъзходни играчи, а важите решения ще се взимат през август. Сега би трябвало да се постараем да приключим сезона с високо вдигнати глави. Предпочитам да се концентрирам върху това, което зависи от мен, а то е да упражнявам играчите и да ги приготвям за мачовете ", добави Пиоли. Серия А 32 кръг, неделя 12 юли  Наполи 2:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР