Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази радостта си от приключването

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази радостта си от приключването
Коментари Харесай

Пиоли: Толкова много ми липсваше работата

Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази насладата си от приключването на карантината си поради COVID-19, като също по този начин разяснява утрешния противник на тима си в Лига Европа - Селтик.

" Толкова доста ми липсваше работата. Бяха дълги 18 дни. Снощи, когато разбрах за негативната ми проба, ми беше мъчно да заспя, тъй като нямах самообладание да видя играчите си още веднъж. Трябва да благодаря на клуба, който бързо усъвършенства всички технологии за отдалечена работа, както и на почитателите, които ме поддържаха в този необикновен миг. Огромно благодаря на тима, тъй като той ме направи горделив, и на Даниеле Бонера, който ме замести. Късметлиясъм, тъй като имах признаци, само че изкарах болестта леко. Това не значи, че не би трябвало да смъкваме гарда. Нужно е да носим маски и да съблюдаваме отдалеченост, до момента в който не се откри лекарство.

Coach Pioli is back he spoke during the press conference ahead of: " I am happy to be back. I missed the club and the daily routine and work. I thank the club, the team, I thank all of the staff. I also thank Bonera who is a very smart guy. "
— Milan Reports (@MilanReports)
Гледайки мачовете по малкия екран, разбирам малко повече хората, които са пред тв приемника и елементарно подлагат на критика. Да гледаш дуела по малкия екран прави грешките по-трудни за разбиране. Вкъщи бях малко по-нервен. Тимът се оправи добре, с някои компликации, само че е обикновено по време на мач. Без мен и Златан Ибрахимович тимът несъмнено закупи по-голяма изясненост за своите качества и благоприятни условия. Резултатите и представянето дадоха самочувствие на тима. Знаем, че към момента имаме доста за възстановяване и би трябвало да продължим да работим, с цел да може да се развиваме. Исмаел Бенасер и Саму Кастийехо са подготвени за утрешния мач, а този в неделя може би е прекомерно неотдавнашен за Рафаел Леао и Ибрахимович, само че има време.

Имам почитание към моя сътрудник Нийл Ленън. Знам, че той прави добра работа. В нашата работа се случва да ни липсват положителни резултати, само че Селтик постоянно се е представял добре. Очакваме стимулиран съперник, на следващия ден би трябвало да бъдем доста съществени. Все още не сме се класирали за елиминациите. Утре би трябвало да изиграем мача доста добре, тъй като Селтик може да ни сътвори компликации. За страдание, тези обстановки на неприятни серии са част от нашата специалност. Мисля, че когато те настъпят, тимовете намират още повече увереност и по тази причина съм сигурен, че ще се надигнем против въодушевен тим. Ще се наложи да сме доста готови ", съобщи Пиоли на конференцията си преди мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР