Наставникът на Милан Стефано Пиоли говори преди реванша с Интер

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли говори преди реванша с Интер
Коментари Харесай

Пиоли: Искаме да обърнем Интер и да отидем на финала, ако Леао е добре - ще играе

Наставникът на Милан Стефано Пиоли приказва преди реванша с Интер в Шампионската лига на следващия ден. “Росонерите ” изгубиха първия мач с 0:2 и би трябвало да търсят поврат, в случай че желаят да играят на финала в Истанбул.

“Духът ни е като на тим, който има изключителна опция. Очите на футболистите ми демонстрират, че това са хора, които се приготвят по допустимо най-хубавия метод. Готвят се да се показват доста по-добре от първия мач и да завоюват реванша. Целта ни е да спечелим по метод, който ще ни класира за финала. Никой не очакваше Милан да стигне дотук, никой не има вяра и, че можем да играем край. Аз обаче знам, че можем да изиграем огромен мач, тъй като познавам добре моите играчи ", сподели експертът на конференцията си, представен от вестник " Гадзета дело Спорт ".

“Ще би трябвало да бъдем уравновесени, компактни и да играем като тим, който може да побеждава противниците си. Знаем какъв брой значим ще бъде първият гол: няма значение в коя минута ще бъде маркиран. Започнахме да приказваме за този мач още в неделя сутринта. Имаме единствено един късмет и би трябвало да изиграем този мач с изключителна настройка ”, добави още той.

" Говорихме с играчите единствено за мача на следващия ден, не за Специя. Това са мачовете, които всеки мечтае да изиграе. Тръгваме с пасив, само че знаем, че можем да го преодолеем. Който се занимава със спорт, знае, че мачовете не са приключили до самия им край. Интер е мощен тим, само че в случай че покажем, че имаме високо равнище, можем да ги преодолеем ", сподели още Пиоли.

Наставникът на Милан приказва и за кадровите проблеми в отбора. Докато Исмаел Бенасер е навън от игра до края на сезона след травмата, която получи в първия мач, нараства увереността на наставника, че звездата на Милан Рафаел Леао ще бъде задоволително здрав, с цел да се завърне в стартовия състав против " нерадзурите ".

" Той е по-добре, както и Крунич и Месиас, те би трябвало да създадат през днешния ден крайна подготовка. Ако всичко върви по проект, те ще бъдат разполагаем. Бенасер ще се оперира на следващия ден ", съобщи още Пиоли.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР