Наставникът на Милан Стефано Пиоли даде интервю пред Radio 105,

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли даде интервю пред Radio 105,
Коментари Харесай

Пиоли: Играчите ми искат да направят този сезон важен

Наставникът на Милан Стефано Пиоли даде изявление пред Radio 105, в което приказва на тематики, свързани със себе си и тима.

За напрежението

Нямам трикове, просто влагам пристрастеност в работата си. Когато съм през целия ден на " Миланело " аз съм изпълнен с работа и любознание. Да бъдеш треньор значи да контролираш ситуацията на 360 градуса. Когато напусна " Миланело ", аз си имам занимания и други занимания, които ми разрешават да извозвам вечерта със спокойни мисли. Вярвам, че разполагам с нужния баланс.

За Милан

Не желая да се представям като непретенциозен, само че направих всичко допустимо, с цел да основа това предпочитание за работа. Опитваме се да се погрижим за всичко. Клубът и аз постоянно сме вярвали в това. Клубът постоянно ни е бранел. Резултатите ни дадоха убеденост да създадем прелестна атмосфера, както и да израстнем до там, където всичко се случва по най-хубавия метод.

За състава

Ние сме измежду най-младите тимове в Европа. Отстрани нямате усещане за момчетата, които упражнявам. Те са доста виновни и е прелестно да ги видя по какъв начин идват на " Миланело " щастливи, че ще упражняват. Няма потребност да ги стимулирам, те желаят да бъдат дружно, както и този сезон да бъде значим. Това ме прави горделив. В съблекалнята има хора със мощни характери и момчетата са доста положителни в това да ги следват.

За музиката

Когато дойде на " Миланело ", първото нещо, което върша, е да пусна музика. За мен тя значи доста и ми дава положително въодушевление. Нямам си обичан род, само че в действителност ми харесва италианската музика. В моя живот музиката постоянно ме е придружавала.

All fired up for
— AC Milan (@acmilan)
За треньорските страсти

Развълнувам се, когато видя играчите да дават най-хубавото от себе си, както и когато видя задружните им старания за постигането на задачата. Доволен съм от тяхното държание на футболисти, които са подтиквани и окуражени. Винаги работим по този начин, че да бъдем задоволени. Когато видя, че има възприятие на принадлежност, това е красиво. Означава, че имаме положително държание и на първо място, че имаме пристрастеност.

За неналичието на почитателите

Мисля, че изпускаме някои фантастични страсти. Нашите почитатели ни подкрепяха с огромна топлота даже когато нещата не бяха толкоз положителни. Сега единствено мога да си показва какъв би бил " Сан Сиро " с всички наши тифози. Надяваме се да можем да ги забележим допустимо най-скоро. Това би означавало да изживеем хубостта на футбола. Точно по тази причина съм доста горделив - тимът демонстрира предпочитание даже при неналичието на тласък от трибуните.

discusses right work balance and says his players: " Want this season to be important "
— SempreMilan (@SempreMilanCom)
За мачовете, които гледа

Обичам да виждам всички мачове, даже тези от други шампионати. Винаги е значимо да можем да забележим решенията на нашите сътрудници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР