Наставникът на Марсилия Андре Вияш-Боаш заяви, че най-вероятно ще си

...
Наставникът на Марсилия Андре Вияш-Боаш заяви, че най-вероятно ще си
Коментари Харесай

Треньорът на Марсилия: Това изглежда ще е краят

Наставникът на Марсилия Андре Вияш-Боаш съобщи, че най-вероятно ще си тръгне от клуба през лятото. Една от аргументите е слабата форма на тима, който е в серия от четири следващи загуби във всички шампионати и с всеки минал кръг възможностите му за челните позиции понижават.

Бившият управител на Челси и Тотнъм дефинира серията на отбора като " трагична ". " Това наподобява като краят. Мисля, че всичко ще свърши през юни. Не изисквам нищо, тъй като като погледна къде сме, не би било вярно. Мисля, че всички са съгласни с това ", съобщи Вияш Боаш.

André Villas-Boas: " Nunca recibí del OM una oferta de renovación. A día de hoy, 29 de enero, creo que la situación está en punto muerto ".
El técnico portugués da casi por segura que se se va del Olympique Marseille en junio.
— Ligue 1 (@Ligue1_Goleador)
Миналия сезон Марсилия надвиши упованията и приключи втори. Въпреки това португалецът можеше да напусне през лятото, защото от дълго време има различия с управлението. Сега, когато и резултатите не са на негова страна, той евентуално ще си тръгне.

" Не виждам по какъв начин ще се реализира продължение на контракта. Ние изоставаме с 13 точки от върха. Има потребност от пречистване, което включва и мен. Освен в случай че не създадем 10 следващи победи. Аз съм виновен за резултатите и сега те са ужасни ", Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР