Наставникът на Марица (Пловдив) Николай Димитров остана доволен от представянето

...
Наставникът на Марица (Пловдив) Николай Димитров остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Николай Димитров: Момчетата се раздадоха

Наставникът на Марица (Пловдив) Николай Димитров остана удовлетворен от представянето на отбора си в днешния дуел с Арда (Кърджали). Пловдивчани пропуснаха да поднесат нова изненада в шампионата за Купата и изгубиха след осъществяване на дузпи. 
 Арда изхвърли Марица от Купата с дузпи, гол зад центъра не стигна на пловдивчани Арда изхвърли Марица от Купата с дузпи, гол зад центъра не стигна на пловдивчани
„ Мисля, че надиграхме тима на Арда. Имахме много повече положения от тях. Бяхме дисциплинирани, раздадоха се момчетата. Вкарахме гол в продълженията, само че по-късно загуба на централизация, изравнително попадение и не мога да се дразня на момчетата при дузпите “. 

„ Ако можех да върна времето, щях да направя някоя промяна и да забавим времето, с цел да свърши мачът. Не успяхме да реагираме по-бързо. Доволен съм от играта. В последните два мача играем с тимове от А група и мисля, че стоим добре на терена. Чакам да се прибере президентът и ще разясняваме с него лагери и нови футболисти. Сега е време за почива “. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР