Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник обяви, че звездата Кристиано

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник обяви, че звездата Кристиано
Коментари Харесай

Рангник: Роналдо трябва да бележи повече

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разгласи, че звездата Кристиано Роналдо би трябвало да бележи повече голове за клуба, само че виновността за проблемите в нападателен проект е обща, а освен негова.

Португалецът не се е разписвал в пет следващи мача, а последното му попадение бе против Бърнли на 30 декември. „ Червените дяволи “ са отбелязали повече от едно попадение единствено в 3 мача от 2 декември насам, когато Рангник пое отбора.

В събота Ман Юнайтед посреща Саутхемптън в ранния мач от 25-ия кръг на Висшата лига.

„ Не е единствено Кристиано Роналдо. Той би трябвало да бележи повече, явно е, само че считам, че създадохме задоволително положения и имахме задоволително благоприятни условия за гол в последните няколко мача, само че просто не се възползвахме от тях. Това не е единствено проблем на Кристиано, а проблем и на всички играчи, изключително офанзивните. Просто не бележим задоволително. Това е нещо, което ще би трябвало да подобрим в идващите няколко седмици. Срещу Бърнли в 70 от 90 минути бяхме доста, доста покрай проекта, който имахме за срещата и до това да вземем добър резултат “, съобщи Рангник.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР