Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че звездата

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че звездата
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Радвам се, че Роналдо е тук, той е част от първия отбор

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че звездата на отбора Кристиано Роналдо е част от първия тим на " червните дяволи " и самият той е правил проектите си за идния сезон, имайки поради наличието на португалеца.

Освен това нидерланският експерт отбрани Роналдо поради по-ранното му потегляне от стадион след контролата против Райо Валекано, споделяйки, че той не е бил единственият, който е сторил сходно нещо.

" Броят на напусналите по-рано бе огромен и не е вярно да бъде отличаван единствено Кристиано. Преди да се приказва за него, би трябвало да се изследва какъв брой и кои са другите напуснали. Да, той беше част от тях, само че те не бяха един или двама. Казвал съм и преди, че планирахме сезона с Роналдо в състава. Той е нападател от най-висока класа и се веселя, че е тук. Роналдо е част от първия тим, тъй че ще се придържаме към начертания проект ", разяснява новият треньор на Юнайтед.

Тен Хаг, който в неделя ще направи формалния си дебют отпред на Юнайтед против Брайтън разкри, че присъединяване в дуела няма да вземе Антони Марсиал и приказва дали е останал удовлетворен от направените прехвърляния през лятото.

" Доволен съм от прехвърлянията досега. Не се нуждаем просто от някой футболист. Трябват ни верните играчи и тъкмо върху това работим ", съобщи Ерик загар Хаг.

До момента през лятото Манчестър Юнайтед се укрепи с Кристиан Ериксен, Лисандро Мартинес и Тирел Маласия.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР