Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сподели, че има

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сподели, че има
Коментари Харесай

Тен Хаг: Имам идея за реванша с Барселона, трябва да дадем всичко от себе си

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг показа, че има проект по какъв начин неговият отбор да подходи в четвъртък вечер против Барселона в мача реванш от плейофната фаза на шампионата Лига Европа.

Преди седмица двата тима направиха зрелищно 2:2 в първия мач на " Камп Ноу " и по този начин оставиха всичко в конфликта да бъде решено в ответния дуел на " Олд Трафорд ", а съгласно Тен Хаг Юнайтед ще би трябвало да покаже най-хубавата си версия, с цел да отстрани " каталунците ".

" Ще видите на следващия ден на терена какво ще създадем друго. Имам концепция. Всички желаеме да печелим огромни мачове. Всички мечтаем за сходни дуели, а в този момент се любуваме и нямаме самообладание за предизвикването. Трябва да дадем всичко най-хубаво от себе си. Целта постоянно са трофеите и се концентрираме върху идващия мач. Трябва да задържим същата конфигурация и да покажем най-хубавата си версия ", разяснява нидерландският експерт по време на своята конференция.

В същото време бранителят на " алените дяволи " Рафаел Варан разкри какви са аргументите за мощното показване на отбора през този сезон.

" Самочувствието изигра значима роля за резултатите на тима от началото на сезона. На второ място е дисциплината. Тактически знаем тъкмо по какъв начин желаеме да играем и да направляваме мача. С малко повече опит, а и усъвършенствана психическа настройка сме, тъй че това е разликата ", съобщи французинът.

Реваншът сред Манчестър Юнайтед и Барселона на " Олд Трафорд " е на следващия ден вечер от 22.00 часа българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР