Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се е пошегувал на

...
Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се е пошегувал на
Коментари Харесай

Гуардиола предложил на Клоп да си разменят успехите от миналата година

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се е пошегувал на публична гала, че би трябвало да си разменят триумфите с мениджъра на Ливърпул от предходната година. Ливърпул, който е настоящ европейски първенец, се гони гневно своята 19-а купа и първа такава във Висшата лига, до момента в който Манчестър Сити е захласнат от обстоятелството да победи в Шампионската лига.

Двамата звездни треньори получиха своите награди от асоциацията на публицистите в Англия в неделната вечер в Манчестър и прекараха известно време, дискутирайки своята огромна известност.

Въпреки че двата клуба имат гневно съревнование на терена в последните години, двамата мениджъри са в положителни връзки, изказвайки възхвалите си един към различен. The Athletic твърди, че Гуардиола се е пошегувал с Клоп, питайки го „ дали можем да си заменяем успехите” по време на церемонията.

Двата клуба се целят в огромните съревнования през тази година, откакто Ливърпул има осем точки преднина пред втория Лестър Сити, а Сити има три победи и едно тъждество до момента в групите на Шампионската лига. Последната среща сред двамата пък видя триумф с 3:1 за Ливърпул против Сити, а каталунският експерт бе ядосан след края на срещата заради някои отсъждания от съдиите.

И двата отбора ще играят в Шампионска лига през седмицата, откакто Сити посреща Шахтьор Донецк, до момента в който Ливърпул приема Наполи в сряда вечер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР