Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола очаквано остана разочарован след

...
Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола очаквано остана разочарован след
Коментари Харесай

Гуардиола след поражението от Тотнъм: Проблемът ни бе в атака

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола предстоящо остана отчаян след домакинската загуба с 2:3 от Тотнъм. Той счита, че главната причина за провалянето е била, че футболистите му не са съумели да отбележат ситуациите, които сътвориха в мача.

„ Тотнъм рядко губи топката, а в това време има бързи играчи като Кейн, Сон и Кулушевски. Смятам, че играхме добре, създадохме много положения. Не мога да кажа нищо неприятно за играчите, тъй като бяхме в мача от самото начало, само че не ни бе елементарно. Съперникът игра по този начин, както чаках. Те бяха мощни в построяването на офанзивите и успяваха да си основат много благоприятни условия на контраофанзива, само че като цяло ние се справихме добре. Всеки знае на какво е кадърен Хари Кейн. При първия гол ние се защитавахме неприятно, само че след 10-15 минути създадохме много положения. Лорис бе брилянтен, само че ние трябваше да отбележим повече голове “, съобщи Гуардиола.

„ Нямаше потребност да загубим този мач, с цел да схвана какъв брой мъчно се става първенец в Англия. Проблемът ни през днешния ден бе в офанзива, където трябваше да търсим пролуки против 5-6 играчи на противника, които действаха много крепко във физическите конфликти. Брентфорд играе по сходен метод и се пази надълбоко. Имахме благоприятни условия, само че за жалост не успяхме да ги използваме и да отбележим. Тотнъм употребява своите бързи играчи и пращаше центрирания, които са сложни за прекъсване. Хората споделят, че това не може да се случи, само че във футбола всичко може да се случи “, сподели още испанският стратег.

PEP
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР