Наставникът на Лудогорец, Златомир Загорчич, остана много разочарован от допуснатите

...
Наставникът на Лудогорец, Златомир Загорчич, остана много разочарован от допуснатите
Коментари Харесай

Загорчич: Ядоса ме, че допуснахме контраатаки в Разград, не гледам какво става в ЦСКА

Наставникът на Лудогорец, Златомир Загорчич, остана доста отчаян от позволените ранни голове при загубата с 1:4 като посетител на Лудогорец. Той призна цялостното предимство на към този момент 11-кратния първенец. Сърбинът добави, че не гледа какво се случва в ЦСКА, а гледа единствено към личните проблеми.

„ Съгласен съм, че мачът свърши след 20 минути. Автоголът ни разколеба, а двата гола по-късно завършиха мача. Първите 10-15 минути бяха равностойни, само че по-късно Лудогорец сподели какво може и завоюва дуела справедливо “, стартира експертът.

„ Опитахме се да реагираме. Много е мъчно при 3:0 на полувремето. Казах им да имат самообладание и да се опитаме да вкараме гол. За страдание ни вкараха и 4-то попадения. При малко повече шанс можеше да създадем и още 1 гол, само че успеха на Лудогорец е заслужена. Гледаме към този момент към идващия дуел “.

„ По принцип не ме интересува какво става в ЦСКА, а при нас. Ядосан съм от мача през днешния ден, да ни вършат контраатаки Лудогорец в Разград. Мислим по какъв начин да поправяме нашите неточности и да сме по-добри в идващия двубой “, приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР